Rekruttering

Rekruttering i samarbejde med
Resultatet af en vellykket rekruttering skulle gerne være, at virksomheden og medarbejderen passer som hånd i handske. For at det kan lykkes, skal en lang række elementer fungere perfekt.


Jobgården har valgt at samarbejde med Vikargården, der arbejder efter en række gennemprøvede metoder inden for rekruttering. Det sikrer os så høj succesrate, at vi yder 3 måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger. Hvis medarbejderen stopper før 3 måneder, gennemfører vi en ny rekruttering uden beregning – dog undtaget eventuelle annonceringsudgifter.


Der er flere nøgler til effektiv rekruttering. For det første kræver det stor forståelse af virksomheden og dens behov. Vi gennemfører en grundig analyse af virksomheden på baggrund af bl.a. interviews med både ledelsen og andre nøglepersoner og fastlægger derefter en præcis profil af både jobbet og den ønskede nye medarbejder. En af Jobgårdens absolutte forcer ligger i vores evne til at identificere virksomhedens præcise behov.


Nye medarbejdere finder vi på flere måder. Vi har en emnebank af højt kvalificerede personer, som enten selv har lagt deres cv hos os eller som vi har fundet via annoncering, og vi gennemfører også målrettet annoncering i både de trykte medier og på de relevante internet-sites. Diskretion er en selvfølge, og ingen præsenteres for virksomheden uden forudgående accept. Vi sørger for en grundig udvælgelse og lægger bl.a. stor vægt på, at kemien passer. Samtidig indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.


Efter ansættelsen følger vi både den nyansatte og virksomheden tæt for at sikre succesen.


Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak om mulighederne, enten ud fra en konkret opgave eller mere generelt.